10 Ocak 2011 Pazartesi

"eğer dünyayı değiştiremiyorsanız, yaşamınızı,kendinizi değiştirin."


3 yorum:

  1. Aslinda hangisi zor. Gercekten, kelime oyunu olarak degil. Dunyayi degistirmek basaramassaniz da, zaman zaman hayalkirikligina da ugrasaniz, kahretsinizde denemeye devam edebilirsiniz. Ya kendimizi degistirmek… kac defa demisizdir kendi kendimize. Bu defa hayatimi degisterecegim, bambaska biri olacagim. Artik eskisi kadar kirilgan olmayacagim, artik bir karar vermeden daha cok dusunecegim veya tersi artik hic dusunmeden atlayagim ilk trenine duslerimin… saymakla bitmez ve cesurca kac defa degistirebildik kendimizi, yasamimizi 20 yil onceye gore, 10 yil onceye, 1 yil onceye dune… ve bir insan kac defa deneyebilir bunu. Bir de bilirsiniz dunyayi degistirememenin sucunu her zaman kendiniz disindaki nedenlere baglayabilirsiniz. Oysa yasamimizi degistirememenin sucu kimin?

    YanıtlaSil
  2. Aslinda hangisi zor. Gercekten, kelime oyunu olarak degil. Dunyayi degistirmek basaramassaniz da, zaman zaman hayalkirikligina da ugrasaniz, kahretsinizde denemeye devam edebilirsiniz. Ya kendimizi degistirmek… kac defa demisizdir kendi kendimize. Bu defa hayatimi degisterecegim, bambaska biri olacagim. Artik eskisi kadar kirilgan olmayacagim, artik bir karar vermeden daha cok dusunecegim veya tersi artik hic dusunmeden atlayagim ilk trenine duslerimin… saymakla bitmez ve cesurca kac defa degistirebildik kendimizi, yasamimizi 20 yil onceye gore, 10 yil onceye, 1 yil onceye dune… ve bir insan kac defa deneyebilir bunu. Bir de bilirsiniz dunyayi degistirememenin sucunu her zaman kendiniz disindaki nedenlere baglayabilirsiniz. Oysa yasamimizi degistirememenin sucu kimin?

    YanıtlaSil
  3. dünyayı değiştirmenin yolu kendini değiştirmekten geçiyor... Yaşamadığın, tatmadığın hayat tarzını başkalarına nasıl anlatıcaksın? Nasıl doğru olduğuna inandırıcaksın?

    YanıtlaSil