12 Kasım 2010 Cuma

37 ekran TV için cinayet

Ümraniye’de Nesibe Demir (66) yaşadığı gecekonduda kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce karnından bıçaklanıp, boğazı kesilerek öldürüldü. Evde yapılan incelemede, 37 ekran televizyon ve uydu alıcısının çalındığı belirlendi.

Gecekondu'da kızı Fatma Demir ile birlikte yaşayan Nesibe Demir'in cesedini dün akşam üzeri eve gelen kızı buldu. Fatma Demir, çalıştığı konfeksiyon atölyesinden çıktıktan sonra evine geldiğinde kapının açık olduğunu fark etti. İçeri girdiğinde eşyaların dağınık olduğunu ve kan izlerinin olduğunu fark etti. Odanın ortasına yığılan eşyaları kaldıran Demir, annesinin cesedi ile karşılaştı. Dışarı çıkarak komşularından yardım isteyen Fatma Demir, aynı mahallede oturan ablası Güler Yalman’a haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, cinayetin işlendiği gecekondu etrafından geniş güvenlik önlemi aldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, Nesibe Demir'in karnından bıçaklandıktan sonra boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Evde yapılan incelemede ise 37 ekran televizyon ve uydu alıcısının çalındığı belirlendi. Nesibe Demir’in cesedi, yapılan incelemeden sonra savcılık talimatıyla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayetin aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor.

İSTANBUL 10 Aralık 2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder